Office & Interior

About

Missie // Bedrijfspresentatie

Gegroeid vanuit de ambitie om een uitgekiend design, gecombineerd met doeltreffende functionaliteit, in de praktijk te brengen, is Maroli (°1971) intussen een vaste waarde geworden. Particuliere woning, kantoor of dienstencentrum… ons professionele team maakt van elk interieur een buitengewoon staaltje van esthetisch vernuft. Ongeacht of u vrienden, familie, zakenpartners of klanten wilt ontvangen, wij streven steeds dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen na. Ons recept hiervoor? Ervaren medewerkers met een getraind oog voor details én zorgvuldig geselecteerde topmerken die van kwaliteit hun keurmerk wisten te maken.

De persoonlijke service – vanaf het eerste contact tot de finale oplevering – is de rode draad doorheen uw volledige project.

HISTORIE MAROLI

Reeds in 1971 was de passie voor hout en meubel aanwezig bij Maroli, bij de oprichting door Dhr. Marcel Roose was het bedrijf in hoofdzaak gericht op toelevering van halffabricaten aan de meubelindustrie, later evolueerde Maroli van een pure meubelfabriek naar de inrichter van Projecten. Op heden ontwerpt & realiseert Maroli office & interiors van Begin tot Einde. Begin 2014, Kriteria, de gekende Brugse leverancier van design kantoormeubelen, vertrouwt haar klanten toe aan Maroli. Om een nog betere en persoonlijkere service te kunnen bieden werd in 2018 verhuisd naar de huidige locatie in Brugge.

De grootste passie en tevens grootste troef is het feit dat bij elk project intensief gebrainstormd wordt om de exacte noden en behoeften van de klant in zijn project te verwerken.

HET PRODUCT // WAT WE AANBIEDEN

Maroli werkt uw projecten van begin tot einde uit.

Wenst u kantoormeubilair voor thuis of op kantoor? Wilt u een beroep op ons doen voor een deelproject? Of wenst u een complete interieur re-styling?

Wij werken graag met u samen om tot een verrassend en perfect resultaat te komen, volledig volgens uw smaak en voorkeur. Onze professionals begeleiden u graag om het voor u beste product te kiezen uit onze nauwkeurig geselecteerde merken.