Office & Interior

A

Bureaustoelen

A

Goed zitten is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je minder snel fysieke klachten krijgt en dat je langer met plezier kunt werken. Goed zitten heeft alles te maken met een goede stoel, omdat hij je uitnodigt vaak van houding te veranderen. De volgende houding is tenslotte altijd de beste. Omdat op die manier je bloed blijft stromen en je geen spierpijn krijgt. Zodat je lekker zit en aan het eind van de dag net zo fris bent als aan het begin. Als je vaak van houding wilt veranderen, heb je een stoel nodig die dat mogelijk maakt. Een stoel die je volgt. Die je de ruimte en de vrijheid geeft om te doen wat jij wilt. Die je onbezorgd laat uitblinken in de dingen waar jij goed in bent. Of dat nou achter de laptop,  de mengtafel, je bureau of de spelcomputer is. Of je nou bezig bent met je hobby, je administratie of je meesterwerk.

Een goede stoel nodigt je uit jezelf te overtreffen. Omdat het uiteindelijk helemaal niet om die stoel gaat. Het  gaat om jou.

 

hieronder zie een kleine greep uit ons aanbod aan bureaustoelen. 

Se:flex – zelfinstellende bureaustoel voor wisselwerkplekken

Waar wisselwerkplekken de overhand hebben, mag se:flex niet ontbreken. Want dankzij zijn intelligente gewichtsautomaat stelt hij zich automatisch in op de meest uiteenlopende gebruikers. Tegelijkertijd kan de rugleuning elke beweging van de gebruiker volgen en maakt daardoor de grootst mogelijke bewegingsvrijheiden een gezond zitten in alle posities mogelijk.

 

 

 

 

 

Black Dot Air – bureaustoel met 3D gebreide stoffering

Met zijn unieke verschijningsvorm en het bijzonder hoge zitcomfort behoort de black dot productfamilie al lang tot de Sedus-klassiekers. De nieuwe black dot air voegt zich hier naadloos in en laat zich daarbij zien als een innovatieve, nieuwe uitvoering van het markante design. Black dot air scoort op het eerste gezicht met de nieuwe 3D gebreide stoffering AIR KNIT, dat een perfecte symbiose biedt van een aangenaam gevoelen een moderne uitstraling. Daarnaast overtuigt hij met alle gemakken die de black dot familie kenmerken. Daartoe behoren met name de flexibele ophanging van de rugleuning, die de rug daardoor ook ondersteunt bij draaiende en zijwaartse bewegingen.

 

 

 

newEVERYis1

Goede dingen nog beter gemaakt: of het nu gaat om een bureaustoel met chillback-, netbespanning of nu ook met gestoffeerde rug: de NEW EVERYis1 is het antwoord op de eisen van de nieuwe, mobiele en modulaire arbeidswereld in het instapsegment. Ervaar nu de highlights van de collectie!

 

 

 

 

 

Swing Up

Gewichtloos zitten. Zonder moeite, zonder verkrampingen, zonder te vermoeien. Voordat de Sedus swing up bestond, leek dat een onbereikbare utopie. Maar nu kan men een volledig nieuwe kwaliteit in zitten ervaren. Dankzij wetenschappelijk ondersteunde, innovatieve technologieën maakt wing up voor het eerst de natuurlijke bewegingsverlopen mogelijk die de mens nodig heeft om zich lekker te voelen en gezond te blijven, zijn volledige productiviteit te ontplooien en te behouden. Sedus swing up – zo perfect, alsof men zweeft.

 

 

 

Una chair management – hedendaagse interpretatie van klassiek design

Dankzij zijn elegante en moderne vorm, het gebruik van functionele materialen en een ontwerp dat een hoog comfortniveau bereikt, past Una Chair perfect in elke werkomgeving

 

 

 

 

 

 

Se:do

Mensen verschillen. In hun voorkeuren, maar ook qua lengte en gewicht. Moderne werkvormen, zoals smart working of niet-territoriale ruimte-concepten, die ertoe leiden dat de meest uiteenlopende personen een werkplek delen, stellen daarom hogere eisen aan de flexibiliteit van het meubilair. De bureaustoel se:do voldoet aan al die eisen. Met zijn ergonomische variabiliteit kan hij snel op nieuwe gebruikers worden ingesteld. Dat maakt hem ideaal voor wisselwerkplekken en open spaces. n daar komen dan nog een groter zitcomfort en een zelfstandige designtaal bij, die se:do een teamlid maken dat door iedereen wordt gewaardeerd.

 

 

 

YOSTERis3 – klassieke waarden voor ultieme prestaties

Met YOSTERis3 introduceert Interstuhl stoelenfamilie die klassieke waarden weerspiegelt. YOSTERis3 staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en tijdloosheid. Maar YOSTERis3 staat ook voor een perfecte zitkwaliteit en functionele efficiëntie. Dit alles maakt YOSTERis3 een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stoel die niet de kamer domineert, maar moeiteloos past in een klassieke werkomgeving.

 

 

 

 

 

Stick chair ATK – esthetiek gaat altijd gepaard met functionaliteit

De 4/5 ster versie van de Stick chair is uniek door bijzondere aandacht voor detail gecombineerd met het gebruik van functionele materialen. Perfect voor elk type gebruik, zoals in kantoor of vergaderruimtes of als bezoekersstoel, deze stoel biedt een hoog niveau van comfort

 

 

 

 

 

Open Up

Motivatie ontstaat als men in de loop van een intensieve werkdag ook even lekker ontspannen mag achteroverleunen. Even ontspannen, zijn gedachten de vrije loop laten – dat lukt met open up heel eenvoudig. Altijd als u behoefte hebt aan duidelijkheid. Zitten, staan, liggen: dankzij de representatieve bureaustoel, de geïntegreerde similarmechaniek en de dorsokinetica is elke positie mogelijk. Bewegingsvrijheid biedt vrijheid van gedachten. Precies de juiste inspiratie voor efficiënt werken.

 

 

 

 

Una chair executive – classic design reinterpreted

Het werd ontworpen om aan twee behoeften te voldoen, wat ook een behoorlijke uitdaging was vanuit creatief oogpunt: trouw blijven aan de succesvolle vormen van de gouden eeuw van de 20e-eeuws avantgardistisch design, en tegelijkertijd de esthetiek actualiseren door verfrissende details.

 

 

 

 

 

Se:motion – dynamische bureaustoel voor beweeglijk werken

Komen, zitten, doen: se:motion hoeft niet uitgebreid te worden ingesteld, hij stelt zichzelf gewoon op elke gebruiker in. Zo dynamisch zijn design op het eerste oog lijkt, zo beweeglijk is se:motion in het kantoor. Spontane bijeenkomst bij de bench? Een korte blik bij je collega over een schouder? Rol er even langs. Met de praktische wisselstofferingen kan se:motion bovendien zonder gereedschappen in een handomdraai aan individuele wensen worden aangepast.

 

 

 

 

Se:joy – easy office- & vergaderdraaistoel

Terwijl werk vroeger een emotieloze kostwinning was, wordt het tegenwoordig steeds meer een zinvol onderdeel van het leven, waarbij het plezier aan het werken een grote betekenis heeft. De verandering van het kantoor naar een vertrek, dat ruimte biedt voor zelfontplooiing, weerspiegelt deze ontwikkeling en resulteert in licht bevallige designs zoals Sedus se:joy. Met een moderne vormentaal, een aangenaam zitcomfort en intuïtieve functionaliteit is hij geschikt voor alle kantoorsegmenten, waarin beweging aan de orde van de dag is – hetzij vergaderruimten, zones voor tijdelijk projectwerk of thuiskantoren. se:joy is gewoon leuk – niet in de laatste plaats vanwege de gunstige prijsprestatieverhouding.

 

 

 

MOVYis3 – eye-catching design, ideal technology

Deze stoel motiveert door zijn design, want niets is leuker dan werken aan een mooie werkplek. Het MOVYis3 assortiment combineert design en esthetiek met vorm en functie op een geheel nieuw niveau. Licht, dynamisch, onderscheidend; MOVYis3 staat voor zichtbare gewichtloosheid, transparantie en comfort. Een grote keuze aan variaties, stoffen en kleuren zorgt ervoor dat MOVYis3 high-end design combineert met individualiteit. Maak een statement – gewoon in zitten.

 

 

 

 

PUREis3

De PUREis3 is bedoeld om te zitten en gemaakt om te bewegen. In tegenstelling tot elke andere stoel is de PUREis3 volledig ontwikkeld voor mensen in beweging. Hiertoe was het nodig om het thema “kantoorstoel” volledig te heroverwegen. De PUREis3 past zich zonder complexe instellingen aan de betreffende gebruiker, zijn lichaam en zijn bewegingen aan. Gecompliceerde en zware mechanica is volledig overbodig. De PUREis3 laat niet alleen een breed scala aan bewegingen toe, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker altijd comfortabel zit, en daarbij in beweging blijft en desondanks goed wordt ondersteund. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een absolute wereldprimeur: de Smart-Spring-technologie.

 

 

 

Se:fit – stimulerende stahulp voor flexibel werken

Beweging is niet alleen goed voor het lichaam. Beweging geeft de geest vleugels. Met se:fit heeft Sedus een veelzijdige stahulp ontwikkeld die aanzet tot beweging en een levendig zitten of leunen mogelijk maakt. Of het nu bij de statafel, bij de bench of overal daar waar een sta-zitgelegenheid op dat moment praktisch is: se:fit laat zich traploos in de hoogte verstellen en kan heel eenvoudig worden meegenomen.

 

 

 

 

 

 

UPis1 – keep moving!

De design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties het is een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling.