Office & Interior

.

.

.

Overal een stille werkplek

BuzziNest Booth & Pod zijn het perfecte alternatief voor dure infrastructuurwerken en het enige wat je nodig hebt om storende geluiden te wissen van alle werkplekken. De compacte, akoestische  Booth voor één, biedt een private plek om te werken en te telefoneren, terwijl de BuzziNest Pod  plaats biedt tot vier personen om face-to-face vergaderingen of samenwerkingen te organiseren in elk landschapskantoor zonder anderen te storen, en nog belangrijker zonder gestoord te worden.

.

.

.

.

 

.

.

.

Geluid Blocker

Door zijn rijkelijk gestoffeerde buitenkant en stoffen panelen aan de binnenkant, dempt de BuzziNest effectief geluid uit elke richting om maximale rust en stilte te creëren voor iedereen op kantoor, of je nu binnen of buiten de BuzziNest werkt. Zeg maar adieu tegen overmatige weerkaatsing en lawaai!

.

.

.

.

.

.

.

Dress It Up

Personaliseer je eigen BuzziNest, kies uw framekleur (wit, zwart of truffelgrijs) en kies uit meer dan 90 hoogwaardige kleurrijke stoffen en decoratieve prints om het interieur en exterieur van de BuzziNest aan te kleden zodat het past bij uw decornoden. Om het gebruikt zo optimaal mogelijk te maken binnen uw ruimte kan gekozen worden tussen een rechtshandige of linkshandige opening. Level-up uw BuzziNest met extra meubeluitbreiding. Er kan hiervoor gekozen worden uit een breed scala een tablet/tafel afwerkingen, zitopties en tafelhoogtes.

.

 

 

 

Mobiel & Gemakkelijk te installeren

De BuzziNest is gemakkelijk te installeren, en kan, door zijn compacte afmetingen, gemakkelijk geplaatst worden in een bestaande ruimte.

Ingebouwde wielen kunnen voorzien worden om de akoestische cabine naar een nieuwe plek te verplaatsen.

.

.

.

.

Uitermate functioneel

De BuzziNest is uitgerust met een eersteklas ventilatiesysteem, verse lucht wordt van bovenaf aangezogen en naar binnen geblazen, aan de onderkant wordt de lucht dan terug naar buiten geblazen. Van zodra je naar binnen stapt, draaien de ventilatoren op volle kracht, bovendien gaat een LED-plafondlamp met bewegingssensor aan wanneer BuzziNest in gebruik is en uit wanneer deze niet bezet is.

.

.

.

.

.

.

.

.

Blijf opgeladen

Lange vergaderingen zijn mogelijk dankzij het stopcontact  en twee usb-laders,

zodat u uw laptop, smartphone en andere napparaten altijd opgeladen kunt houden.

.

.

.

.
.

.

.

 

Akoestiek: Even Dimmen

Door zijn akoestisch gestoffeerde buitenkant en stoffen panelen aan de binnenkant, werkt BuzziNest goed om midden-, lage en hoge frequenties te absorberen en te verzwakken en kan het een gesprek herleiden tot een niet te onderscheiden gefluister. Om de akoestische prestaties te verbeteren, zijn de glazen deuren en ramen van BuzziNest voorzien van een akoestische coating, terwijl het binnenframe wordt ondersteund met een akoestische film, vilt en schuim. Bovendien zijn ventilatiekanalen en schachten ontworpen voor minimale geluidslekkage.

.

 

bron buzzispace.com