Office & Interior

 

 

 

kasten met een twist

 

de productlijn ‘parkour’  herinterpreteert het kastinterieur. Het gevarieerde gebruiksbereik is voornamelijk gebaseerd op een uniek ontwerpconcept: als een parkour volgt het ontwerp de mogelijke bewegingssequenties in het kantoor en ontwikkelt het zijn vorm. Onze cognitieve zintuigen passen zich sneller aan het omringende landschap aan en acclimatiseren dienovereenkomstig.

het vaste, starre object wordt vervangen door flexibele, bruikbare vormen, waarvan het ontwerp wordt gegenereerd vanuit beweging. menselijke proporties beschrijven de figuur – de nieuwe cabines zijn dienovereenkomstig gemoduleerd. het kantoor, met zijn specifieke eisen, wordt verrijkt met innovatieve ervaringen in het dagelijkse werk met deze nieuwe modules.

 

 

 

 

 

Gevarieerde gebruiksmogelijkheden

 

de kastencabines ‘parour’ zijn ontwikkeld voor verschillende vormen van communicatie op kantoor. ze bieden ruimte voor geconcentreerd werken, voor ongestoord telefoneren of overleggen met een collega, voor korte koffiepauze voor twee, als lounge voor ontspanning of als spontane ontmoetingsruimte voor projectwerk.

 

met de afmetingen in zowel breedte als hoogte gelijklopend zijn met het bestaande kastenprogramma van Werner Works, worden de kastencabines een centraal referentiepunt op kantoor in combinatie met de lockers en/of garderobekasten. de achterkant van de cabines kan worden geactiveerd als whiteboard, magnetisch oppervlak of prikbord hierdoor wordt de afgewerkte achterwand een functioneel en actief oppervlak. 

 

 

 

 

 

                                        

de versies

  • lounge
  • concentratie
  • coffieconer
  • diner
  • phonebooth
  • ice-float