Office & Interior

 

.

.

.

Een warme omhelzing

BuzziHug balanceert perfect tussen een semi-afgesloten privacycabine en een individuele sta-werkplek. dankzij de volumineuze gestoffeerde behuizing dempt BuzziHug effectief overmatig geluid en fungeert het tegelijk als een onverwacht ontwerpelement in elke werkruimte. net als een warme omhelzing creëert BuzziHug direct een gezellige en veilige werkomgeving voor medewerkers om te videobellen of geconcentreerd te werken.

.

..

.

.

.

.

Privé werkplek

met bezetting voor één biedt de semi-gesloten akoestische oplossing bovendien een privé-werkruimte terwijl de fysieke afstand wordt gegarandeerd. dankzij de compacte en organische structuur is het eenvoudig om maar dan één BuzziHug te combineren om open ruimtes te verdelen en een visueel verbluffende sfeer te creëren terwijl het absorberen van het geluid eenvoudig is. 

 

 

.

.

.

Blijf gefocust

BuzziHug is uitgerust met een ingebouwde tafel in eik of wit laminaat, zodat u uw dagdagelijkse taken kunt uitvoeren. kies een optionele LED-lamp met twee USB-oplaadpoorten, zodat u uw laptop, smartphone en andere apparaten altijd opgeladen kunt houden.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Akoestiek: Even dimmen

dankzij de volumineuze behuizing van akoestisch schuim, absorbeert en dempt de BuzziHug de midden-, lage en hoge frequenties effectief op hun plaats van oorsprong dankzij de dikke gestoffeerde behuizing. voor geluidsgolven die niet worden geabsorbeerd, worden ze terug verspreid vanwege de cilindrische vorm van dit model. BuzziHug voorkomt ook dat spraaktonen tussen stations worden overgedragen, waardoor een perfecte plek ontstaat om geconcentreerd te werken.

 

 

 

 

bron buzzispace.com

 

.

.