Office & Interior

De kleinste Werkhub

maak kennis met deze krachtige akoestische werkcoconplek en vermijd lawaaierige omgevingen niet meer tijdens uw volgende vergadering. deze aan de muur bevestigde body van gestoffeerd schuim, absorbeert zowel binnen als buiten geluiden en is een must-have in elke open kantoor of lounge als je een ruimte wilt hebben om je te concentreren.

.

.

.

Geen afleiding meer

BuzziRing is akoestisch goed uitgebalanceerd aan de binnenkant en is een ideale ruimte voor geconcentreerd werken, het inhalen van e-mails, videoconferenties of telefoontjes, ver weg van alle afleidingen.

.

.

..

.

.

.

.

2 in 1 oplossing

de BuzziRing is niet alleen een akoestische cocon binnen de binnenste cirkel, maar absorbeert ook de geluidsgolven uit een drukke omgeving en voorkomt dat ze terugkaatsen in de kamer, dankzij de ruimte tussen de muur en de BuzziRing.  

 

 

.

.

.

Vorm volgt functie

de ovalen vorm is ontworpen met functionaliteit in het achterhoofd. hoe lang je ook bent, je kunt altijd je hoofd erin steken. zittend of staand, BuzziRing werkt in beide richtingen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Safety opties en handige items

ongestoord een informele 1-op-1 meeting organiseren? zorg voor sociale afstand door het optionele transparante scherm te bestellen. dan is alleen het onderwerp van de vergadering belangrijk.

de BuzziRing wordt geleverd met een ingebouwde tafel in eik of wit laminaat & een functionele lamp met twee USB-poorten om op te laden. het breedte scala aan stoffen en kleuren maakt maatwerk eenvoudig en passend in elke interieur.

.

 

 

 

Akoestiek: even dimmen

ontworpen met stijl en functie in het achterhoofd, biedt deze organisch gevormde beschutte cocon dat extra beetje privacy, of je nu een ruimte nodig hebt voor geconcentreerd werk, telefoongesprekken of gewoon een snelle inhaalslag. BuzziRing biedt een ruisonderdrukking tot 7dB, waardoor achtergrondgeluid wordt gedempt en spraakprivacy wordt verbeterd. Naast de geluidsblokkerende eigenschappen, is BuzziRing zowel intern als extern bekleed met schuim met hoge dichtheid om meer dan 3 Sabins absorptie te bieden over het volledige spraakfrequentiebereik. Met de combinatie van geluidsblokkering en geluidsabsorptie is BuzziRing een ideale oplossing die zowel de spraakprivacy als het akoestische comfort van gebruikers effectief in evenwicht brengt.

bron buzzispace.com