Office & Interior

.

De Vriese accountancy – Torhout

Ontwerp // Interieurarchitect Steven Van Compernol

De opdracht voor de interieurarchitect was een uitdaging, die erin bestond alles stil te maken. Enerzijds mogen de medewerkers elkaar niet storen in het landschapskantoor en anderzijds staat discretie met de klanten zeer hoog in het vaandel. Het idee hiervoor vond Steven in het ontwerpen van verlichtingsbalken die bekleed werden met geluidsabsorberend materiaal, waardoor de resonantie sterk gereduceerd werd, waardoor telefoneren en praten niet storend is. Door gebruik te maken van akoestische glazen wanden zijn de afgescheiden ruimte geluiddicht, maar werd de openheid behouden. Samen met de zachte kleuren creëert dit een heel huiselijke sfeer in een zakelijke omgeving.

.

de vriese website