Office & Interior

A

Se:Lab – Oplossingen voor agile working

Ideeën krijgen de vrije loop

Andere structuren, andere behoeften, nieuwe arbeidsconcepten: moderne kantoren veranderen steeds meer in open spaces en worden daarbij gekenmerkt door communicatieve tussenzones, decentrale werkomgevingen en verschillende, beschikbare ruimtes. Meer flexibiliteit is gevraagd om de gedachten en ideeën de vrije loop te laten. Voor productief en creatief werken in beweeglijke teams – precies datgene wat se:lab optimaal ondersteunt.

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het lab. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment klaar voor gebruik.

A

Typische se:lab toepassingssenario’s

Bewegelijk werken, Smart working & Multifunctionele ruimten

Impressies

A

Vergadertafels

A

Workshop tools

A

Losse tafels & teambureautafels

A

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid. Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere sedus-producten worden gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.

A

Opstellingen

A

Kleurrijk & Individueel

Frames in klassiek zwart of modieus fjordgroen, oppervlakken in helder wit of eiken: voor de se:lab producten is er keuze uit verschillende kleuren en combinaties, dit geheel naar wens en toepassingsbereik kunnen worden samengesteld. Ongeacht of het Smart Balance, Soft Being, Urban Living of Multi Creation is – voor elk van deze kleurwerelden kunnen ook de se:lab producten op geschikte wijze worden aangepast.

 

bron sedus